Wat doen wij?

Onze missie is het behandelen van (zwem) water met onze unieke meet-, regel-, en doseerapparatuur. Wij leveren via de zwembadinstallateurs aan openbare zwembaden zoals campings, hotels, zwemscholen, recreatieve zwembaden en tropische zwemparadijzen. Het advies en de service van SEM  Waterbehandeling BV draagt bij aan een optimale waterkwaliteit die voldoet aan de wettelijke regelgeving voor professionele zwembaden. Een uitgesproken technische kennis is niet alleen belangrijk bij de bouw van het zwembad maar ook achteraf bij de exploitatie ervan. Dit geldt ook voor toepassingen in drink- en proceswater waarin chloor en alternatieve desinfectie zoals waterstofperoxide worden gebruikt  ten behoeve van bv. legionellapreventie.

Onze leuze ‘meten is weten’ is en blijft zeer belangrijk. Onze uiterst nauwkeurige meet- en regeltechniek helpt ons daarbij.
Ook in de toekomst blijft veilig & schoon (zwem) water onze streefdoel.  

 

Chloor is en blijft een noodzakelijk kwaad. Onze visie is dat het gebruik van chloor in water tot een minimum beperkt moet worden zodanig dat er geen risico’s zijn voor de gezondheid.
In de toekomst blijft SEM Waterbehandeling BV inzetten op het verder ontwikkelen van onze geavanceerde fotometrische apparatuur voor het gebruik van chloor of eventueel andere alternatieven desinfectiemiddelen zoals gestabiliseerde waterstofperoxide die in de toekomst mogelijk toegelaten worden.