Cursussen

CURSUSSEN 8-9-10 DECEMBER GEANNULLEERD!!!!

Lees hier het nieuwsbericht

Interactieve cursussen voor alle niveaus

Volg een cursus bij SEM Waterbehandeling, want veilig en schoon zwemwater is immers een absolute voorwaarde voor gezond recreëren en sporten. Interactie met de docenten en de andere cursisten is mogelijk. U krijgt volop de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Deze cursus is inclusief lunch en sluit af met een drankje.

Professionele cursus waterbehandeling

Hebt u beroepsmatig te maken met de kwaliteit van zwembadwater en de veiligheid van de badgasten, bijvoorbeeld als zwembadverantwoordelijke, technische verantwoordelijke of exploitant? Dan is deze professionele cursus waterbehandeling met nadruk op kwaliteitsborging een absolute must om op de hoogte te blijven.

In de ochtend zal Ludo Feyen als gastspreker zijn chemische blik werpen op zwembadwater. Na de lunch zal er gesproken worden over filtratietechnieken door Christel Broux. Gerben op den Buijs zal vervolgens spreken over meetprincipes en zal een chloor –en pH meting uitvoeren met de handmeter. We sluiten deze leerzame dag af met een paar praktijkcases met bijbehorende discussies en de mogelijkheid om vragen te stellen. De maximale groepsgrootte is 25 personen.

Interesse om deel te nemen? Check de agenda hieronder voor de cursusdata.

Kosten € 65,00 exclusief BTW per deelnemer.

Praktijkworkshop voor installateurs

Installeert en onderhoudt u zelf de apparatuur van SEM waterbehandeling? En bent u ook de aangewezen persoon om storingen te verhelpen? Geef u dan op voor de praktijkworkshop die SEM Waterbehandeling voor installateurs ontwikkeld heeft.

In het speciaal ingerichte practicumlokaal van SEM Waterbehandeling gaat u met praktijkopdrachten aan de slag. U leert om zelf regel- en doseerapparatuur aan te sluiten, in bedrijf te stellen en storingen op te lossen. De groepsgrootte van de praktijkworkshop is maximaal 8 deelnemers.

Interesse om deel te nemen? Check de agenda hieronder voor de trainingsdata.

Kosten € 65,00 exclusief BTW per deelnemer.

Per 1-1-2022 zullen de tarieven voor de cursus aangepast worden.

Programma trainingen & workshops

februari 2022
Vol
Praktijkworkshop 2022
Door het coronavirus kunnen we geen datum vastleggen voor de volgende editie in 2021. Wel kunt u nu al registreren voor de volgende cursus. Als het weer toegestaan is om mensen samen te brengen in onze praktijklokaal zullen we de data vastleggen om de cursus door te laten gaan. Wij zullen dan contact met u opnemen en uw registratie omzetten in een definitieve reservering. Per 1-1-2022 zullen de nieuwe cursustarieven bekend worden.
Reservelijst
februari 2022
Nog 28 plaatsen
Professionele cursus waterbehandeling voorjaar 2022
U kunt nu al vooraanmelden voor deze cursus in het voorjaar 2022, zo bent u zeker van uw plaats. Uw voorinschrijving wordt door ons omgezet naar een defitnieve boeking zodra de datum bekend is. Per 1-1-2022 zullen de nieuwe cursustarieven bekend worden.
Aanmelden
Opleiden/Kennisdelen
In een gezellige en ongedwongen sfeer netwerken en kennis van waterbehandeling verbeteren.