Cursussen

 

Interactieve cursussen voor alle niveaus

Volg een cursus bij SEM Waterbehandeling, want veilig en schoon zwemwater is immers een absolute voorwaarde voor gezond recreëren en sporten. Interactie met de docenten en de andere cursisten is mogelijk. U krijgt volop de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Deze cursus is inclusief lunch en sluit af met een drankje.

Professionele cursus waterbehandeling

Hebt u beroepsmatig te maken met de kwaliteit van zwembadwater en de veiligheid van de badgasten, bijvoorbeeld als zwembadverantwoordelijke, technische verantwoordelijke of exploitant? Dan is deze professionele cursus waterbehandeling met nadruk op kwaliteitsborging een absolute must om op de hoogte te blijven.

In de ochtend zal Ludo Feyen als gastspreker zijn chemische blik werpen op zwembadwater. Na de lunch zal er gesproken worden over filtratietechnieken door Christel Broux. Gerben op den Buijs zal vervolgens spreken over meetprincipes en zal een chloor –en pH meting uitvoeren met de handmeter. We sluiten deze leerzame dag af met een paar praktijkcases met bijbehorende discussies en de mogelijkheid om vragen te stellen. De maximale groepsgrootte is 25 personen.

Interesse om deel te nemen? Check de agenda hieronder voor de cursusdata.

Kosten € 125,00 exclusief BTW per deelnemer.

Praktijkworkshop voor installateurs

Installeert en onderhoudt u zelf de apparatuur van SEM waterbehandeling? En bent u ook de aangewezen persoon om storingen te verhelpen? Geef u dan op voor de praktijkworkshop die SEM Waterbehandeling voor installateurs ontwikkeld heeft.

In het speciaal ingerichte practicumlokaal van SEM Waterbehandeling gaat u met praktijkopdrachten aan de slag. U leert om zelf regel- en doseerapparatuur aan te sluiten, in bedrijf te stellen en storingen op te lossen. De groepsgrootte van de praktijkworkshop is maximaal 6 deelnemers.

Interesse om deel te nemen? Check de agenda hieronder voor de trainingsdata.

Kosten € 95,00 exclusief BTW per deelnemer.


Programma trainingen & workshops

oktober 2024
Nog 35 plaatsen
Professionele cursus waterbehandeling najaar 2024

U kunt nu al vooraanmelden voor deze cursus in najaar 2024, zo bent u zeker van uw plaats. Uw voorinschrijving wordt door ons omgezet naar een definitieve boeking zodra de datum bekend is.

Cursuslocatie: nader te bepalen


Aanmelden
oktober 2024
Nog 12 plaatsen
Praktijkworkshop voor installateurs - najaar 2024

U kunt nu al vooraanmelden voor deze cursus in het najaar 2024, zo bent u zeker van uw plaats. Uw voorinschrijving wordt door ons omgezet naar een definitieve boeking zodra de datum bekend is.

Cursuslocatie: SEM Waterbehandeling BV, Veldhoven


Aanmelden
Opleiden/Kennisdelen
In een gezellige en ongedwongen sfeer netwerken en kennis van waterbehandeling verbeteren.