Van advies over waterbehandeling tot inrichting zwembad

SEM waterbehandeling is van alle markten thuis als het gaat om de kwaliteit en veiligheid van uw zwemwater. Wij hebben een groot netwerk van partners ( zoals installateurs, zwembadbouwers) die voor u klaar staan. Als eigenaar of beheerder van een zwembad kunt altijd rekenen op daadkracht én een objectief advies. Onze focus reikt verder dan de behandeling van zwemwater alleen. Onze partners zetten onze expertise en ervaring ook in bij de bouw, verbouw en inrichting van professionele zwembaden en de bijbehorende technische ruimte. Daarbij houden we rekening met de eisen die verschillende gebruikers stellen aan de inrichting. Denk aan baby’s, ouderen of professionele sporters.

 

Tekenwerk en engineering van waterbehandelingsinstallaties

De kracht van SEM waterbehandeling schuilt in de veelzijdigheid. Zo geven we niet alleen deskundig advies over de kwaliteit van uw zwemwater. Dankzij de afdeling Research & Development zijn we ook in staat om een effectief systeem voor waterbehandeling in eigen beheer te tekenen en te ontwikkelen. Ontwerpen van zo’n systeem is maatwerk pur sang.

Grootte, vorm en gebruik van een zwembad hebben invloed op de in- en uitstroomopeningen, de diameters van de leidingen, de doorstroomsnelheid en capaciteit van de filters plus de capaciteit van de pompen. Graag ontwerpen samen met onze partners ook voor uw zwembad een principeschema met de belangrijkste componenten.

 

Stel een vraag


SEM Nieuws

Nieuwe meertalige handleidingen zijn beschikbaar

Nieuwe handleidingen van SEM Waterbehandeling zijn te downloaden van de website.
lees verder


SEM Nieuwsbrief

We versturen regelmatig nuttige weetjes en tips. Wilt u die ook ontvangen? Vul uw e-mail adres in om u voor onze nieuwsbrief aan te melden: