Service en onderhoud: waarborg voor continuïteit

Service en onderhoud van uw waterbehandelingsapparatuur is een belangrijke pijler onder de dienstverlening van SEM. Als eigenaar of beheerder wilt u geen omkijken hebben naar uw installatie. Continuïteit is dus een belangrijke voorwaarde. Een kink in de kabel heeft immers vervelende consequenties voor de exploitatie. Als u uw zwembad of accommodatie moet sluiten, hebt u ook geen inkomsten. Met preventief onderhoud voorkomt u storingen en calamiteiten. En wapent u zich tegen inkomstenderving.

 

Pluk de vruchten van onderhoudscontracten

Ook voor waterbehandeling geldt: voorkomen is beter dan genezen. Met preventief onderhoud hoedt u zich tegen storingen en calamiteiten. SEM biedt u als eigenaar of exploitant de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Periodiek inspecteren we dan uw apparatuur. Tijdens zo’n periodieke inspectie verrichten we de volgende werkzaamheden:

  • Visuele controle installatie
  • Uitvoerige controle met checklist
  • Testen en ijken apparatuur
  • Vervangen of repareren onderdelen
  • Controle op veiligheid en goede werking
  • Instructies bedienend personeel

 

Helpdesk voor storingen tijdens kantoortijden

SEM maakt er werk van om de waterkwaliteit van uw zwembad op peil te houden. Met het oog op een gezonde exploitatie is dat heel belangrijk. Een storing moet dus ook zo snel mogelijk verholpen worden. Hebt u een storing of calamiteit? Kom direct in actie en neem tijdens kantooruren contact op met onze Helpdesk: +31 (0)40 257 03 40. Eerst proberen we de storing telefonisch te verhelpen. Slagen we daar niet in, dan gaat onze onderhoudsmonteur ter plekke aan de slag.

Treedt er een storing op in een installatie die SEM in eigen beheer ontwikkeld heeft? In dat geval hebt u het geluk dat veel onderdelen op voorraad in ons magazijn liggen. En u profiteert van de expertise die we in huis hebben. U krijgt dus snel inzicht in de kosten van de reparatie. En u weet direct hoe lang de reparatie in beslag neemt.

 

Storingen buiten kantoortijden

Een storing aan een waterbehandelingsinstallatie komt altijd op een ongelegen moment. Ook buiten kantooruren staat SEM u graag met raad en daad terzijde.

Hebt u een dringend probleem in de avonduren of in het weekend?
Bel dan ons speciale storingsnummer +31 (0)40 257 03 40 en spreek uw boodschap in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op. Eerst proberen we de storing telefonisch op te lossen. Lukt dat niet, dan maken we een afspraak met één van onze onderhoudsmonteurs op locatie.

 

Stel een vraag


SEM Nieuws

Nieuwe meertalige handleidingen zijn beschikbaar

Nieuwe handleidingen van SEM Waterbehandeling zijn te downloaden van de website.
lees verder


SEM Nieuwsbrief

We versturen regelmatig nuttige weetjes en tips. Wilt u die ook ontvangen? Vul uw e-mail adres in om u voor onze nieuwsbrief aan te melden: