• Nederlands
  • Français

Interactieve cursussen voor alle niveaus

Veilig en schoon zwemwater is een absolute voorwaarde voor gezond recreëren en sporten. Volg een cursus bij SEM en blijf op de hoogte van de laatste wettelijke richtlijnen. Interactie met de docenten en met de andere cursisten is belangrijk. U krijgt volop de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Deze cursus is inclusief lunch en sluit af met een drankje. U krijgt dus ook volop de tijd om te netwerken.

 

Professionele cursus waterbehandeling

Hebt u beroepsmatig te maken met de kwaliteit van zwembadwater en de veiligheid van de badgasten, bijvoorbeeld als zwembadverantwoordelijke, technische verantwoordelijke of exploitant? Dan is deze professionele cursus waterbehandeling met nadruk op kwaliteitsborging een absolute must om op de hoogte te blijven.

In de ochtend zal Ludo Feyen als gastspreker zijn chemische blik werpen op zwembadwater. Hij zal uitgebreid stilstaan bij de nieuwe wetgeving (W.H.V.B.Z.) betreft de waterkwaliteit die er in de Nederland aan gaat komen. Na de lunch zal er gesproken worden over filtratietechnieken, meetprincipes en het meten van chloor en pH met de handmeter. We sluiten deze leerzame dag af met een paar praktijkcases met bijbehorende discussies en de mogelijkheid om vragen te stellen. De maximale groepsgrootte is 25 personen.

 

Interesse om deel te nemen? Check de agenda hieronder voor de cursusdata.

Kosten € 65,00 exclusief BTW per deelnemer.

 

 Praktijkworkshop voor installateurs

Installeert en onderhoudt u zelf de apparatuur van SEM waterbehandeling? En bent u ook de aangewezen persoon om storingen te verhelpen? Geef u dan op voor de praktijkworkshop die SEM voor installateurs ontwikkeld heeft.

In het speciaal ingerichte practicumlokaal van SEM gaat u met praktijkopdrachten aan de slag. De opdracht is om zelf een zwembadinstallatie na te bouwen, apparatuur aan te sluiten en storingen op te lossen. De ideale groepsgrootte van de praktijkworkshop is 8 – 10 deelnemers.

 

Interesse om deel te nemen? Check de agenda hieronder voor de trainingsdata´╗┐.

Kosten € 65,00 exclusief BTW per deelnemer.´╗┐

 

Indien de cursusdagen status 'VOL' hebben kan de datum alsnog aangeklikt worden die u op de reservelijst plaatst. Indien er een afmelding is wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.´╗┐


Programma trainingen & workshops

12 februari 2020

Professionele cursus zwembadwaterbehandeling Vol

13 februari 2020

Professionele cursus zwembadwaterbehandeling Nog 9 plaatsen

18 februari 2020

Praktijk workshop Vol

19 februari 2020

Praktijk workshop Vol

november 2020

U kunt nu al vooraanmelden voor de cursussen in het najaar 2020, zo bent u zeker van uw plaats. Uw voorinschrijving wordt door ons omgezet in een definitieve boeking zodra de datum bekend is.

VOORAANMELDING Prof. cursus najaar 2020 Nog 50 plaatsen

U kunt nu al vooraanmelden voor de cursussen in het najaar 2020, zo bent u zeker van uw plaats. Uw voorinschrijving wordt door ons omgezet in een definitieve boeking zodra de datum bekend is.

VOORAANMELDING praktijk najaar 2020 Nog 16 plaatsen


 

Stel een vraag


SEM Nieuws

AQUA Nederland Vakbeurs Gorinchem 2020

Bezoek ons 17 t/m 19 maart 2020 op de beurs, stand J.113
De nationale vakbeurs voor waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie
Lees meer


SEM Nieuwsbrief

We versturen regelmatig nuttige weetjes en tips. Wilt u die ook ontvangen? Vul uw e-mail adres in om u voor onze nieuwsbrief aan te melden: