AQUA Nederland Vakbeurs Gorinchem definitief verplaatst naar 2021

Inmiddels gaat Nederland zijn 4e week van coronabeperkingen in en zijn evenementen en bijeenkomsten in ieder geval nog verboden tot 1 juni. Door de huidige ontwikkelingen en onzekerheid over de maatregelen na 1 juni, zal medio juni geen betrouwbaar moment zijn voor een vakbeurs. Daarom is besloten de editie van 2020 defintief af te lasten.

Na uitgebreid overleg met de community is besloten dat een verplaatsing naar het najaar 2020 eveneens geen optie is. De waterprofessionals moeten in deze uitdagende tijd de ruimte krijgen voor hun werk aan de vitale waterinfrastructuur. Daar ligt de focus van de watermarkt en die ruimte willen we geven. De eerstvolgende editie van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen vindt daarom plaats op 23, 24 en 25 maart 2021.

De beursorganisatie maakt deze beslissing met pijn in het hart en hopen op begrip van alle betrokkenen, maar we willen ervoor zorgen dat onze bezoekers, exposanten, partners en sprekers een evenement bijwonen die op zijn best zal zijn. Zelf willen we natuurlijk ook alleen top-evenementen organiseren voor deze community. Daarom de belofte dat de 14e editie op 23, 24 en 25 maart 2021 de beste editie ooit wordt. 

Aqua Nederland Vakbeurs wordt in zijn geheel doorgezet naar 23, 24 en 25 maart 2021. Wij kijken er naar uit om er samen met u in maart 2021 een succesvolle editie van te maken!