ANNULERING: cursussen november 2020

Sinds maart 2020 hebben we allemaal te maken met het Corona virus. Dit heeft een enorme impact op ons dagelijks doen en laten. Het virus is nog steeds onder ons en we kunnen het beste drukte vermijden.

SEM Waterbehandeling heeft daarom besloten om dit najaar de professionele cursus waterbehandeling en de praktijkworkshop niet door te laten gaan. Wij hopen de cursus op een later tijdstip (begin 2021) alsnog te kunnen organiseren op een veilige en verantwoorde wijze.

Iedereen die al ingeschreven heeft voor de cursus zal nog persoonlijk bericht ontvangen.

Wij vertrouwen op begrip voor dit besluit.

Interactieve cursussen voor alle niveaus

Volg een cursus bij SEM Waterbehandeling, want veilig en schoon zwemwater is immers een absolute voorwaarde voor gezond recreëren en sporten. Interactie met de docenten en de andere cursisten is mogelijk. U krijgt volop de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Deze cursus is inclusief lunch en sluit af met een drankje.

Professionele cursus waterbehandeling

Hebt u beroepsmatig te maken met de kwaliteit van zwembadwater en de veiligheid van de badgasten, bijvoorbeeld als zwembadverantwoordelijke, technische verantwoordelijke of exploitant? Dan is deze professionele cursus waterbehandeling met nadruk op kwaliteitsborging een absolute must om op de hoogte te blijven.

In de ochtend zal Ludo Feyen als gastspreker zijn chemische blik werpen op zwembadwater. Na de lunch zal er gesproken worden over filtratietechnieken door Christel Broux. Gerben op den Buijs zal vervolgens spreken over meetprincipes en zal een chloor –en pH meting uitvoeren met de handmeter. We sluiten deze leerzame dag af met een paar praktijkcases met bijbehorende discussies en de mogelijkheid om vragen te stellen. De maximale groepsgrootte is 25 personen.

Interesse om deel te nemen? Check de agenda hieronder voor de cursusdata.

Kosten € 65,00 exclusief BTW per deelnemer.

Praktijkworkshop voor installateurs

Installeert en onderhoudt u zelf de apparatuur van SEM waterbehandeling? En bent u ook de aangewezen persoon om storingen te verhelpen? Geef u dan op voor de praktijkworkshop die SEM Waterbehandeling voor installateurs ontwikkeld heeft.

In het speciaal ingerichte practicumlokaal van SEM Waterbehandeling gaat u met praktijkopdrachten aan de slag. U leert om zelf regel- en doseerapparatuur aan te sluiten, in bedrijf te stellen en storingen op te lossen. De groepsgrootte van de praktijkworkshop is maximaal 8 deelnemers.

Interesse om deel te nemen? Check de agenda hieronder voor de trainingsdata.

Kosten € 65,00 exclusief BTW per deelnemer.

 


Programma trainingen & workshops

januari 2021
Nog 30 plaatsen
Professionele cursus waterbehandeling voorjaar 2021
Door coronavirus is de najaarseditie van 2020 doorgeschoven naar de voorjaarseditie van 2021. U kunt nu al vooraanmelden voor deze cursus in het voorjaar 2021, zo bent u zeker van uw plaats. Uw voorinschrijving wordt door ons omgezet in een definitieve boeking zodra de datum bekend is.
Aanmelden
januari 2021
Nog 9 plaatsen
Praktijkworkshop voorjaar 2021
Door coronavirus is de najaarseditie van 2020 doorgeschoven naar de voorjaarseditie van 2021. U kunt nu al vooraanmelden voor deze cursus in het  voorjaar 2021, zo bent u zeker van uw plaats. Uw voorinschrijving wordt door ons omgezet in een definitieve boeking zodra de datum bekend is.
Aanmelden
Opleiden/Kennisdelen
In een gezellige en ongedwongen sfeer netwerken en kennis van waterbehandeling verbeteren.